
(forskning.se) Jenny Rendahl, vid Göteborgs universitet, har undersökt hur ungdomar hanterar överflödet av matrelaterade budskap, allt från hälsa och välbefinnande till riskrapporter om vissa livsmedel.

(forskning.se) Jenny Rendahl, vid Göteborgs universitet, har undersökt hur ungdomar hanterar överflödet av matrelaterade budskap, allt från hälsa och välbefinnande till riskrapporter om vissa livsmedel.
Kanelbullar av bryggerijäst – eller lite fermenterade fruktrester till glassen? Möjligheterna är oändliga när kockar och matföretagare på Österlen vas...
En våg av så kallade ”Gen Z-protester” sprider sig globalt – en ungdomsrörelse kännetecknad av piratflaggor och närvaro på sociala medier. Hittills ha...
Vad som började med en läckt internrapport om bristande opartiskhet, med ett inslag om Donald Trump i fokus, har de senaste dagarna blommat ut till en...
Lärare, föräldrar och elever vittnar om att det har blivit allt vanligare att elever skippar duschen efter idrottslektionen. Johan Skytteskolan i Älvs...